Organiseer je nieuwjaarsborrel bij De Tanker! ✨🥂🍾

Een onvergetelijke borrel organiseer je op een onvergetelijke locatie!

Te midden van het levendige Amsterdam Noord bevindt zich De Tanker, een iconisch jaren 80-pompstation dat nu dienstdoet als een veelzijdige eventlocatie. Met een gezellige zaal inclusief bar en houten vloer, en op aanvraag beschikbare technische apparatuur, bieden we de ideale setting voor diverse evenementen. Het ruime, overdekte terras aan de voorkant en het uitgestrekte speelbos aan de achterkant voegen een extra dimensie toe aan onze locatie.

Als culturele bestemming omarmen we een open en toegankelijke programmering.
Wanneer ons cultureel programma ruimte laat, zijn er talloze mogelijkheden om bij ons een besloten evenement te organiseren.

Onze ruimte fungeert als een leeg canvas waarop je jouw ideeën en dromen kunt realiseren. We bieden een omgeving waar vrijheid geen loze belofte is, maar een sfeer die we koesteren.
Of je nu een productlancering, bedrijfsfeest of creatieve bijeenkomst organiseert, De Tanker staat voor je klaar.

Gelegen in het bruisende Amsterdam Noord, bieden wij dé perfecte ruimte voor jouw nieuwjaarsborrel, vergadering, brandevent of privéfeestje. 🎉


Indien gewenst, kunnen we je in contact brengen met ervaren eventmanagers en professionals die je visie tot leven kunnen brengen.
Wil je de sfeer verrijken met de juiste muziek? Ons netwerk omvat getalenteerde DJ’s.
En voor een vleugje creativiteit kunnen we je koppelen aan kunstenaars en creatieven die je evenement naar een hoger niveau tillen.

Bij De Tanker draait het niet alleen om de ruimte; het draait om het faciliteren van jouw ideeën en het creëren van een ervaring die je gasten nog lang zullen
herinneren. Laat ons weten wat je in gedachten hebt, en samen maken we van jouw evenement een succes.

Boek snel via  www.detanker.nl/besloten , deze pagina toont onze actuele google agenda. Wij stellen graag een offerte op maat voor je op.

Catering kan in eigen beheer, de bar doen wij altijd. Details hieronder (onder de specificaties).

Door te kiezen voor De Tanker, draag je bij aan sociaal-maatschappelijke initiatieven geprogrammeerd door Stichting Tanker in Noord. 🤝
✨ Bekijk onze onze Insta voor meer sfeerimpressies; bekijk onze home page voor de actuele programmering.

Specificaties

Capaciteit Zaal
✨ 100 staanplaatsen (bv receptie, concert)
✨ 50 zitplaatsen ( theater of diner)

Overdekt terras
✨200 staanplaatsen
✨100 zitplaatsen

Technische gegevens
✨Zaal: 10 x 20 x 3
✨Totale oppervlakte: 200m²

Faciliteiten
✨Bar
✨Licht & Geluid
✨25 silent disco hoofdtelefoons +1 zender
✨50 klapstoelen
✨8 kleine klaptafels
✨2 grote biertafels
✨2 steigerhouten tafels
✨Toilet (mindervaliden)
✨Basisschoonmaak

Catering
Neem zelf de regie in handen en organiseer alles naar eigen wens. Als je niet weet waar te beginnen, maak je geen zorgen. We kunnen je verbinden met ervaren cateraars uit ons uitgebreide netwerk, die gespecialiseerd zijn in verschillende keukens.

Bar opties
Barafkoop is niet beschikbaar.
Je hebt de mogelijkheid om per event 100 consumptiemunten tegen een gereduceerde prijs aan te schaffen, elk voor €2,-. Deze munten zijn geldig voor sap, fris, bier en wijn. Na het gebruik van consumptiemunten kunnen jij of je gasten individueel, tegen de standaardprijzen, drankjes pinnen.

Bij vragen of specifieke wensen staan we graag tot je dienst!

Boekingen lopen via  www.detanker.nl/besloten, daar kunt u onze actuele google agenda inzien. Wij stellen met veel plezier een offerte op maat voor je op.